Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Даммм супер представяне на Крисчо Иначе боксера всичко го биха, защото имаше проблеми....Ще разберете и като видите че времената му бяха 1:17 което е ужасяваща разлика примерно сравнено с една 146 1.6 която даде 1.10.....

Иначе Крисчо сваля 1 секунда(което си е доста за времена) само ако разкара гадните марангонита и сложи някакви свястни гуми.... Тия марангонита прегряват ужасно и нямат сцепление, независимо че пистата имаше обилно количество каучук ....Тааа следващия път с по-добри гуми и повече опит и по-добри времена
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Даммм супер представяне на Крисчо Иначе боксера всичко го биха, защото имаше проблеми....Ще разберете и като видите че времената му бяха 1:17 което е ужасяваща разлика примерно сравнено с една 146 1.6 която даде 1.10.....
      Бе аз друго прочетох в сайта на алфисти

26 Kристиан Хаджиев Alfa Romeo 33 1.7 16V B7644PX над 1.6 "01:08.02"

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        Даммм супер представяне на Крисчо Иначе боксера всичко го биха, защото имаше проблеми....Ще разберете и като видите че времената му бяха 1:17 което е ужасяваща разлика примерно сравнено с една 146 1.6 която даде 1.10.....

Иначе Крисчо сваля 1 секунда(което си е доста за времена) само ако разкара гадните марангонита и сложи някакви свястни гуми.... Тия марангонита прегряват ужасно и нямат сцепление, независимо че пистата имаше обилно количество каучук ....Тааа следващия път с по-добри гуми и повече опит и по-добри времена
        абе,хора,това мероприатие беше с НЕсъстезателен характер,престанете всичко да обръщате в състезание!!!!!!!!!!
        145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Kris трябваше да си вземеш черно боне и щеше да си като наемен убиец с него . Иначе поздрави за представянето ти .
          П.С. Какво толкова до дъвчите турбо боксера ? Нали ако drigata го настъпи и ще ви се стъжни , а и още преди това беше обявено ,че мероприятието е с несъстезателен характер . Или ако Нено беше му беше дал всичката газ на 1,6 T.S. . Аз като гледам времената на наистина вървящите коли на Трак дей-я повечето са били само за забавление и на разходка - дето се вика карат за кеф .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
            абе,хора,това мероприатие беше с НЕсъстезателен характер,престанете всичко да обръщате в състезание!!!!!!!!!!
            Дрига прочети ми пак поста
            Някои не се състезаваха, а други се състезаваха... За това казвам че има и толкова голяма разлика във времената!!!! И това го написах в отговор на този пост:
            Първоначално публикувано от tempest Покажи съобщение
            ...бях паркирал откъм входа че нямаше места....иначе наистина евала на Kris....много добро представяне!Много добро време!...даже си наказал и турбо боксера?!

Та ЗАРАДИ характера на състезаниети НИКОЙ не може да каже "този беше по-бърз от онзи " или да си вади някакви заключения за вървеж, умения и т.н..
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

• Само не го разбирам това да отидеш да караш на писта на шега или любителски? В смисъл - или караш, или не караш ... все пак се пречи на тия които гонят времена. Дрифтърската 75ца ми омаза втората сесия, шото разииш ли със задно ...
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Бях там и видях нещата.Крис им скъса задниците и го знаеха всички.Ония със 75 му омаза нещата,но въпреки всичко,всички видяха за какво става въпрос.Никой нямаше такова държане на пистата и такава мекота при преодоляването на завоите.Много се силиха,ама ядец.Това,че ония клоун го блокира и на практика времето на Крис е от тренировъчния период,не омаловажава постиженията му.
                Наш"то хлапе си беше най-доброто.Колицата му също!
                Браво!
                Сега прочетох на МрХ резултатите.Аз засякох на трренировката време 1.06.После беше много по-добър!
                Last edited by mordohy; d.m.y г., 02:27.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Бях там и видях нещата.Крис им скъса задниците и го знаеха всички.Ония със 75 му омаза нещата,но въпреки всичко,всички видяха за какво става въпрос.Никой нямаше такова държане на пистата и такава мекота при преодоляването на завоите.Много се силиха,ама ядец.Това,че ония клоун го блокира и на практика времето на Крис е от тренировъчния период,не омаловажава постиженията му.
                  Наш"то хлапе си беше най-доброто.Колицата му също!
                  Браво!
                  Сега прочетох на МрХ резултатите.Аз засякох на трренировката време 1.06.После беше много по-добър!
                  Ма мисля че е време да се приземиш Имаше доста по бързи коли на пистата седящи много по добре да не говориме че имаше и хора с доста по слаби коли с по добри времена - които забележи не се оправдават! А иначе Крис си караше ок но определено колата не стои най добре и може много повече Освен това не видях нито теб на пистата нито МrX
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Че бях там е сигурно.Видяха ме доста хора.Че организацията беше под всякаква критика е друг въпрос.От несъзтезателен,май остана само съзтезателния характер.Нито на паркинга имаше организация.Така,вместо мероприятието да бъде място на което да се запознаем и да общуваме се превърна в поредния сеир на тая писта.Издържах около час и половина и след като се запознахме с Крис и още няколко момчета си тръгнах.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                      Ма мисля че е време да се приземиш Имаше доста по бързи коли на пистата седящи много по добре да не говориме че имаше и хора с доста по слаби коли с по добри времена - които забележи не се оправдават! А иначе Крис си караше ок но определено колата не стои най добре и може много повече Освен това не видях нито теб на пистата нито МrX
                      Нешатата трябва да се гледат реално , и никой не се е качвал та да слиза на земята ни бях там но гледах снимки и 33иката на Крис си и уникална и много подържана ,нормално е да има и по бързи и по красиви ,но във класа си и за годините си беше НАЙ-ДОБРОТО

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Че бях там е сигурно.Видяха ме доста хора.Че организацията беше под всякаква критика е друг въпрос.От несъзтезателен,май остана само съзтезателния характер.Нито на паркинга имаше организация.Така,вместо мероприятието да бъде място на което да се запознаем и да общуваме се превърна в поредния сеир на тая писта.Издържах около час и половина и след като се запознахме с Крис и още няколко момчета си тръгнах.
                        И кво изместваш темата тука говориме за стоене на пистата и бързина - кво ме брига характера къв бил и организацията - нали затва говорехме а?
                        В крайна сметка трябва да сме обективни за да може всеки да си извади изводи за автомобила си както в случея Крис. Аз лично във форума си имам дразги с него но това няма общо с обективността а тя е - колата наистина си седи добре но има още за дялане Шофьора като за първи път на пистата се нагласи блестящо към условията и караше с хъс НО недейте да се првъзнасяте

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                        Нешатата трябва да се гледат реално , и никой не се е качвал та да слиза на земята ни бях там но гледах снимки и 33иката на Крис си и уникална и много подържана ,нормално е да има и по бързи и по красиви ,но във класа си и за годините си беше НАЙ-ДОБРОТО
                        Аве ти си като радио не бил там незнае ама дудне Не ми обеснявай на мене кой къде е и как гледам на нещата с мордохай сме достатъчно зрели да се разбереме ти не си бутай дупето там дето .... И по снимките кво видя че и е хубав цвета на колата и че се е наклонила в завоя
                        Last edited by Bobo; d.m.y г., 00:38.
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Аиде ся збите се.Ко само се дъвчите ушким зрели уш тва уш онва я се поспрете серете чужди теми и не се осещате.Направете си в общи приказки тема караници и там се дразнете един друг.
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                            И кво изместваш темата тука говориме за стоене на пистата и бързина - кво ме брига характера къв бил и организацията - нали затва говорехме а?
                            В крайна сметка трябва да сме обективни за да може всеки да си извади изводи за автомобила си както в случея Крис. Аз лично във форума си имам дразги с него но това няма общо с обективността а тя е - колата наистина си седи добре но има още за дялане Шофьора като за първи път на пистата се нагласи блестящо към условията и караше с хъс НО недейте да се првъзнасяте

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

Аве ти си като радио не бил там незнае ама дудне Не ми обеснявай на мене кой къде е и как гледам на нещата с мордохай сме достатъчно зрели да се разбереме ти не си бутай дупето там дето .... И по снимките кво видя че и е хубав цвета на колата и че се е наклонила в завоя
                            Аз не се бъркам просто си казвам мнението , и да се гледа обективно на нещата , освен това знам какво е направил Крис и какво е сложил и вложил в колата -средства не са жалени ,такаче не завиждайте за перфектното 33

Comment

• Крис, я кажи какво си правил по твоята 33

Comment

• масло съм сменял
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X